Kleine beurt bij Vakgarage Roberts Kerketuinen in Den Haag

Bij Vakgarage Roberts Kerketuinen wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Roberts Kerketuinen niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Roberts Kerketuinen voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Den Haag altijd langs Vakgarage Roberts Kerketuinen om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Den Haag? Kom dan langs Kerketuinenweg 15 in Den Haag (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageroberts.nl of bel naar 070-4120120.

Contactgegevens

Vakgarage Roberts Kerketuinen
Kerketuinenweg 15
2544 CV Den Haag

tel.: 070-4120120
mail: info@vakgarageroberts.nl