WAAROM EEN AANKOOPKEURING?

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig de Vakgarage aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen, maar u kunt ook de verkoper er om vragen.

De Vakgarage aankoopkeuring is een zeer uitgebreide keuring die door een gediplomeerde Keurmeester wordt uitgevoerd. Alle Vakgarages zijn RDW (RijksDienst Wegverkeer) erkend, BOVAG lid en beschikken over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hiermee heeft u een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. U weet precies waar u aan toe bent. Naast de technische staat van de auto krijgt u informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende onderhoudshistorie heeft of misschien wel ge├»mporteerd is. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport en het resultaat wordt natuurlijk met u besproken. De Vakgarage aankoopkeuring verschaft een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die u op het oog heeft. Hiermee bent u in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. In de meeste gevallen kunt u het keuringsrapport gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

Een jaar lang gratis pechhulp

Indien de auto zonder op- of aanmerkingen door de aankoopkeuring komt dan geven wij hiermee aan dat wij alle vertrouwen in de staat van de auto te hebben. Wij geven de auto dan met veel plezier een jaar lang gratis Vakgarage Pechhulp

Wie betaalt de kosten van de aankoopkeuring?

Dat kan de aankopende partij of de verkopende partij zijn. Maar u kunt natuurlijk ook de kosten delen.